Mängutuba lõpetas tegevuse

gssga

Meie kallid sõbrad!

Anname teile teada, et Playmobili mängutuba lõpetab oma tegevuse. See oli emotsionaalselt väga raske otsus. Nüüd on see lõpuks vastu võetud. Me pingutasime kogu jõust tervet kaks ja pool aastat, aga kahjuks, äri ei läinud käima. Kas seda otsust mõjutas eriolukord? Kindlasti jah, kuid see oli lihtsalt viimane piisk. Tekkis vaba aega, et rahulikult kõik läbi mõelda ja arvutada ning aru saada, et see on lõpp. Kuid me oleme siiani veendunud, et rahulik ja arendav loovmäng oli mängutoa jaoks hea formaat 😉 Me täname kogu südamest kõiki meie püsikliente, kes meid armastasid, külastasid, toetasid, reklaamisid, kiitsid ja hindasid.

SUUR AITÄH! ❤️❤️❤️
Katrin Boode
Playmobili mängutoa perenaine

Наши дорогие друзья!

Сообщаем вам, что игровая комната Playmobil больше не откроется. Это было очень тяжёлое решение в эмоциональном смысле, но теперь оно наконец-то принято. Мы очень старались целых 2,5 года, но у нас не получилось. Повлияла ли ситуация с введением ЧП на это решение? Да, несомненно, но это была просто последняя капля. Появилось время спокойно всё обдумать, посчитать и прийти к решению, что это конец. Хотя мы до сих пор уверены, что спокойная развивающая игра, это был хороший формат для игровой комнаты. Мы от всего сердца благодарим наших постоянных гостей, которые нас любили, регулярно приходили играть, поддерживали, рекламировали, хвалили и ценили.

ОГРОМНОЕ СПАСИБО!
Катрин Бооде
Хозяйка игровой комнаты Playmobil